Текущее время: Вс ноя 29, 2020 1:18

Часовой пояс: UTC + 4 часа [ Летнее время ]Только у нас вы можете получить email вида: ваш_ник@sumqayit.ru Подробнее...

Если вы не знаете как зарегистрироваться, прочтите эту тему: Как правильно зарегистрироваться


Начать новую тему Ответить на тему  [ 1 сообщение ] 
 heksenhoed 
Автор Сообщение
Новичок

Зарегистрирован: Вт окт 27, 2020 11:21
Сообщений: 3
Сообщение heksenhoed
Er is nog een heksenhoed ander stuk in de gelijkenis dat het perfect maakt voor deze Investituurwake. Bij het welkom thuis, nadat de zoon zich heeft bekeerd en zich heeft gecommitteerd aan een nieuw leven, kleedt de vader hem in een kleurrijk gewaad. Wat dat beroven nog meer tot stand bracht, het was beslist niet bedoeld om het vorige leven van zijn zoon te eren. Het was eerder een teken voor de zoon en voor alle anderen dat er iets belangrijks had plaatsgevonden. Hij was dezelfde oude zoon, maar hij is een nieuwe zoon, en het aannemen van de mantel is een teken van een verbond tussen de berouwvolle zoon en de liefhebbende vader. De zoon kan niet teruggaan naar de oude manieren, omdat de mantel voor iedereen een herinnering is aan de nieuwe verantwoordelijkheid die de zoon accepteert.

Maar wees net als de verloren zoon zeker van uw bereidheid om de belijdenis van zonde aan onze liefdevolle Vader af te leggen; wees zeker van uw bereidheid om het leven opnieuw te beginnen in een heel speciale relatie met God; wees er zeker van dat u de verantwoordelijkheid kunt aanvaarden om te leven naar dit verbond dat u met God hebt gesloten. De Heer nodigt ons als een liefdevolle Vader uit om te belijden, ons leven te verbeteren en altijd op zijn paden te wandelen. Als we ervoor kiezen om panama hoed dit te doen, zal de Heer altijd met ons meegaan. Aangezien het aanhouden van crises steeds meer een langetermijndrang wordt voor stedelijke verandering en een uitdaging voor stadsbestuur en infrastructuur, richt dit onderzoeksproject zich op 'urban-itarian' settings: is het moment van interactie tussen stad en humanitair, wanneer steden de thuisbasis zijn geworden van humanitaire actoren en de facto vluchtelingen, en stedelijke en humanitaire infrastructuren basisdiensten en bestaansmiddelen verschaffen en onderhandelen.

Zowel de roman als de film van zomerhoed "The Namesake" vertellen het verhaal van een Bengaals gezin dat naar Amerika verhuist en probeert een veramerikaniseerde levensstijl te leiden met behoud van hun Indiase cultuur. Tegelijkertijd worstelt hun zoon, Gogol, met het herkennen / accepteren van zijn culturele identiteit gedurende het hele verhaal. De relaties in zowel de film als de nieuwe versie van The Namesake verschillen in veel opzichten van elkaar. Gogols culturele relaties in de nieuwe versie van The Namesake verschillen in vergelijking met die in de film. In het boek had Gogol soms een hekel aan zijn naam, en was hij er niet zo dol op. Toen hij op de middelbare school zat, begon zijn leraar Engels de klas te onderwijzen over Nikolai Gogol, de naamgenoot van Gogols, en hij begon zich beschaamd en boos te voelen, en zijn haat jegens zijn naam bleef groeien.

In de film uitte Gogol echter niet zoveel afkeer van zijn naam en het strohoed was geen grote zorg als in het boek. In de film had Gogol niet zoveel conflict met zijn cultuur als in het boek. In de film, wanneer het gezin een reis maakt naar hun geboorteplaats in India, vindt Gogol de reis niet zo saai en was hij niet zo boos dat hij moest gaan als in het boek staat, hij vond de reis enigszins interessant. Ook vertoonde Gogol in het boek tekenen van afkeer van zijn indiaanse cultuur en had hij er een beetje weinig waardering voor terwijl hij probeerde een Amerikaanse levensstijl te leiden. Hoewel hij in de film niet zozeer een hekel aan zijn cultuur toont als het niet zo belangrijk is. Ook accepteren / waarderen de Gangulis, in vergelijking met het boek, de Amerikaanse cultuur meer in de film.

Of het nu gaat om sporten in de sportschool, een yoga-oefening thuis of je algemene benadering van het leven en de samenleving, isolatie werkt niet. Het is niet de beste benadering voor ons fysieke lichaam. Het is niet de beste benadering voor onze mentale en emotionele gezondheid. En het is niet de beste benadering voor onze spirituele groei. Een enkelvoudige focus heeft voordelen en het heeft voordelen om tijd alleen door te brengen, maar dit is niet hetzelfde als isolement. Dit is wat ik leer ... Het is nog steeds winter hier in het noordoosten van de Verenigde Staten. Hoewel we alweer terug zijn in de zomertijd en St. Patrick's Days slechts een paar dagen verwijderd is, is het een koude, besneeuwde winter geweest en zijn er mensen in winterslaap. Het is begrijpelijk als het alles is wat je kunt doen om je hoed en sjaal om te doen en je een weg uit je huis te scheppen om bij de supermarkt te komen.

U herinnert zich misschien dat de titel van deze sectie identiek is aan de titel van een sectie uit de post  Zintuiglijke input kiezen die ons verheft . In dit gedeelte van die post sprak ik over de keerzijde van het luisteren naar boze muziek tijdens het sporten vele jaren geleden. Op hetzelfde moment dat ik naar deze geestverlammende muziek hoeden mannen luisterde, was ik ook bezig met een 'lichaamsdeel'-trainingsplan. Ik isoleerde spieren en spiergroepen en richtte ze op specifieke oefeningen om ze te helpen groeien. Er was een specifieke oefening voor mijn biceps en een specifieke oefening voor mijn triceps. Was dit verkeerd Om te zeggen dat het isoleren van mijn spiergroepen verkeerd was, is te hard. En als dit uw huidige manier van sporten is, dan heeft u het niet mis. Er is echter nog een andere optie - meerdere eigenlijk, en deze benadering van lichaamsbeweging blijkt een perfecte metafoor Изображение te zijn voor hoe we ons in ons leven bezighouden.


Вт окт 27, 2020 11:25
Профиль
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ 1 сообщение ] 

Часовой пояс: UTC + 4 часа [ Летнее время ]Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  

Internet Map

Rambler's Top100 cron

Email: support@sumqayit.ru
Copyright © 2008-2009 Форум, посвященный городу Сумгайыт, Сумгаит, Sumqayit, Sumqait
Powered by phpBB © phpBB Group.
Вы можете создать форум бесплатно PHPBB3 на Getbb.Ru, Также возможно сделать готовый форум PHPBB2 на Mybb2.ru
Русская поддержка phpBB